Kuressaare taksojuhid kimpus piraadist ametivennaga (4)

Kuressaare taksojuhid kimpus piraadist ametivennaga

PIRAADI VASTU: Ausalt oma tööd tegevad taksojuhid on piraadi kombel kundesid nooliva ametivenna peale vihased.

Masu tõttu järjest vähem teenivatele Kuressaare taksojuhtidele teeb suurt meelehärmi plafoonita taksoga ringi sõitev ja baaride ees kliente “nooliv” ametivend.

“Sõidab näiteks Vaekoja või ööbaari ette, kerib klaasi alla ja küsib, kas taksot tahetakse,” kirjeldas piraadi tegevust taksojuht, kes ei soovinud oma nime lehes avaldada. Taksoplafooni piraatjuhil pole ja Oma Saare allika väitel ei maksa ta ka linnale peatuses seismise eest. Aeg-ajalt pidi lisaks piraadile taksoteenust pakkuma ka tema tütar.

“Ametlikud taksojuhid on tema peale väga vihased, sest kõik me maksame ju platsimaksu ja ootame oma kliente peatustes,” sõnas taksojuht. “Tema nopib kliendid aga juba enne mustalt ära, kui nad peatusse jõuavad.”
Linnavalitsuse arengu- ja majandusosakonna spetsialist Astrid Jõeäär ütles, et päris piraattaksojuhiga siiski tegemist pole, sest tegevusluba tal on. Paraku ei taha mees tõesti kliente peatuses oodata ja platsimaksu maksta, vaid püüab kundesid baaride eest.

Jõeäär kinnitas, et linnavalitsus on probleemist teadlik ja tegeleb asjaga.
Abilinnapea Kalle Koov lausus, et juhul kui taksojuhtide toodud väited piraatkolleegi kohta vett peavad, võetakse mehelt ilmselt taksolitsents ära. “Pooldame ikka ausat konkurentsi ja selline teguviis ei ole lubatud,” kinnitas Koov.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)