Mees läks kaduma

Mees läks kaduma

 

30. mail lahkus Kuressaares oma kodust terviserikkega Peeter Valter, kes vajab toimetulekuks kõrvalist abi. Peeter Valter plaanis sõita Tallinna Lootuse festivalile, kust ta pidi naasma juba sama päeva õhtuks. Siiani ei ole ta aga koju jõudnud. Varem ei ole Valter kadunuks jäänud.

Peeter Valter on 45-aastane, 175 cm pikk, keskmise kehaehitusega, mustade juustega, pealagi kiilas, silmad pruunid, kannab vuntse, suhtlemisel on tal kõnedefekti tõttu raskusi.
Kodust lahkudes oli tal seljas pruuni värvi õhuke kapuutsita jope ning peas must nokkmüts, millel ees kiri “Calvin Klein”. Jope all kandis ta musta värvi lühikeste varrukatega triiksärki. Jalas olid sinised teksapüksid ja mustad paeltega kingad.

Käel kandis Valter seieritega hõbedast värvi kella, millel on must nahkrihm. Kaasas oli tal Kuressaare Vanalinna kooli logoga väike tumesinisest riidest kott ja isikut tõendav dokument.
Kuressaare Siioni koguduse pastor Margus Mäemets ütles Oma Saarele, et Lootuse festivalile sõitnud inimeste nimekirjas Peeter Valteri nime ei olnud.

Kogudus ei saa öelda, et tagaotsitav mees oleks nende transporti kasutanud, kuid seda ei saa ka välistada. “Iseasi, kui ta lihtsalt tuli ja istus bussi mõnele vabale kohale ja endast rohkem märku ei andnud,” lausus Mäemets, kelle sõnul ei oska üritusel käinud koguduse liikmed ilma pilti nägemata tagaotsitava nägu ja nime kokku viia. Koguduse liige Peeter Valter ei ole, kuid Mäemetsa sõnul on pildil olev meesterahvas mõned korrad Siioni kirikus üritustel käinud.

Kuna Peeter Valter võib viibida kas Saaremaal või mandril, palub politsei kõigil inimestel, kui nad näevad eelpool kirjeldatud meest, teatada sellest numbrile 110.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)