Uued liinibussid on tulekul

Uued liinibussid on tulekul

 

Ei mäletagi enam aega, mil bussiliiklus oleks toiminud märkamatult ja suurema kärata. Ei süüdista me selles transpordikorraldajaid ega vedajaid, sest vahepealne aeg on olnud heitlik. Kui, siis vaid selles, et raskemal ajal ei osata lepingutingimuste muutmist korraldada, vaidlused ei tahtnud lõppeda…

Ultimaatumeid on varasematel aastatel tulnud lepingu mõlemalt osapoolelt. Sõna on leheveergudel saanud ka need, kelle pärast bussiliiklus üldse olemas on. Ehk siis reisijad. Tuld ja tõrva sai maavalitsus kaela siis, kui liine kärpima pidi. Sest riik eraldas raha napilt ja piletihinda pole ka võimalik taevasse kergitada.

Ehk tasus ära liinide uurimistöö, mis maavalitsuse eestvedamisel teoks sai ja mille tulemustele vastavalt uus hange välja kuulutati. Loota on, et vähemkoormatud liinidel hakkavad sõitma väiksemad bussid ja kogu bussipark lõpuks ka uueneb. Vähemalt nii seisab pakkumistes, mis tunnistati parimateks.

Toimetus leiab, et kindlus tuleviku suhtes on see, mis aitab vältida edaspidiseid arusaamatusi. Ja inimesed teavad, et buss tuleb ka homme, kui peatusse minna. Loodame koos reisijatega, et pea kolm aastat kestnud bussisaaga on oma lahenduse leidnud ja edaspidi saab bussisõidust vaid rõõmu tunda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 7 korda, sh täna 1)