Üks turvaline päev Orissaares

Üks turvaline päev Orissaares

 

Eile oli Orissaares Illiku laiul Saaremaa XI turvapäev “Kaitse end ja aita teist”. Punase Risti telgi juures said soovijad proovida elustamist ning jagati infot seltsi tegevuse kohta. Piirivalve bussis oli igaühel võimalik kontrollida, kas tema ID-kaart on ikka ehtne, ja teha seda päris piirivalvurite tööriistadega.

Politseitelgis pakuti võimalust näpujälgi anda ning kaasa haarata ristsõnad, mille õige vastuse leidnud said hiljem politseilt auhinna. Veel võis uurida Kaitseliidu relvanäitust, vaadata politseikoeri ning alko- ja narkomeetreid.

Kõik turvapäeval osalejad said sõita hobusega, hüpata batuudil ja nautida meresõitu. Ja koju minnes või puhkehetkeks võis telkidest kaasa võtta mitmesugust lugemist, näiteks terviseteemalist. Lõvi Leo kaitsva käpa all said huvilised katsetada, kas turvavööst on abi, kui auto järsult pidurdab.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)