Torgu–Kargi tee sõidetavus paranes

Sõrve turismitalu peremees Jüri Mitt kiitis Torgu valla juhtide abivalmidust, öeldes, et tema palvele parandada Torgu–Kargi tee sõidetavust juba enne turismihooaja algust, reageeris vallavalitsus kiiresti ja positiivselt.

“Rääkisin külavahetee halvast olukorrast vallavolikogu esimehele Mihkel Undrestile, kes sõitis ise siia teed hindama. Pidasime aru ja leidsime, et mõnest koormast kruusast piisab. Eile toodigi sajameetrisele Mõisaküla lõigule kuus autokoormat teekatet,” rääkis Mitt.

Parandati just see osa teest, kustkaudu suured bussid talu juurde sõidavad. Saaremaa staažikaima turismitalu peremehe sõnul võib eelolev hooaeg nüüd rahulikult alata. Nädalavahetusel ongi Sõrve turismitallu oodata suur bussitäis Läti kooliõpilasi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)