Koostöö igal tasandil

Koostöö igal tasandil

 

Rahvusvahelised sidemed tugevnevad iga päevaga. Pole just palju aega möödas, kui meile tulid ettevõtjad põhjanaabrite juurest, sest siin oli elu odav. Eks meilt on viidud teistesse riikidesse aastate jooksul üsna hulk kasumit, mida meie odavate hindade ja tööjõuga toodeti.

Mingil ajal ärkasid meie oma ettevõtlikud inimesed ja hakkasid arendama turismiettevõtted. Teenindus- ja tööstussektor hakkas raha teenima Eesti ettevõtjale. Hinnad ühtlustusid ja hetkel on vähe elualasid, kuhu meile tullakse mujalt maailmast odavat elu nautima.

Ajapikku laienesid suhted veelgi. Täna tõdeme seda, et vaatamata üha suuremale üleilmastumisele, pole huvi meie väikese riigi vastu soikunud. Siia tullakse elama ja asutakse ametisse igas eluvaldkonnas. Muhu kirikus pühitseti eile ametisse Soomest pärit diakon, kelle tutvus Saaremaaga ulatub möödunud sajandi üheksakümnendate algusse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)