Oma Saar tuleb jälle külla

Täna külastab saarlaste päevaleht Oma Saar viite Saaremaa valda. Oma Saare Leheabi-auto peatub kell 10.30 Valjalas, kl 12 Tornimäel, kl 13 Muhus Liival, kl 14 Orissaares ja kl 15.30 Leisis. Homme jõuab Leheabi kell 11 Kärlale, kell 12.30 Kihelkonnale ja kell 14.30 Salmele.

“Tore, kui inimesed tuleksid ja räägiksid, mis neile rõõmu või muret teeb. Kas nad on lehega rahul ja millest neile kõige rohkem lugeda meeldib, siis saaksime vastavalt sellele ka teemasid valida. Me teeme ju lehte ennekõike lugejatele, mitte endale,” kutsub raadio Kadi tegevjuht Gunnar Siiner kõiki huvilisi võimalust kasutama Leheabiga tutvust teha.

Siiner lisas, et loomulikult oodatakse ka aasta põllumehe kandidaatide esitamist. “Kui aga muud midagi öelda ei ole, siis võib lihtsalt tulla ja võtta tasuta värske ajalehe,” soovitas ta. Oma Saarega on kaasas palju kingitusi ja soodustusi. Leheabi sõidab maakonnas ringi juba kolmandat korda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)