Selgusid saarlaste alagrupivastased Saarte mängudel

Ahvenamaal Mariehamnis, kus pooleteise kuu pärast avatakse Saarte mängud, loositi alagruppidesse pallimängude turniiridel osalevad võistkonnad.

Meeste korvpallis ollakse eelturniiril vastamisi Rhodose ja võõrustajatega. Rhodos on saarlastele vana tuttav. Eelmistel mängudel oldi samuti ühes alagrupis, kus kreeklased võitsid omavahelise mängu ja alagrupi. Uuesti saadi kokku pronksimatšis, kus saarlastel tuli taas alla vanduda.
Ahvenamaa meeskond eelmistel mängudel ei osalenud.

Meeste jalgpallis ollakse ühes alagrupis Rhodose, Wighti saare ja Jersey meeskonnaga. Rhodose meeskonna tugevusest räägib eelmistel mängudel finaali jõudmine. Siis oldi samuti ühes alagrupis ning seal saarlased kaotasid. Jerseylgi on tugev meeskond. Eelmistel mängudel jäädi alagrupis teiseks. Kuigi punkte oli hilisema kuldmedalisti, Gibraltariga võrdselt ning omavaheline mäng viigis, sai otsustavaks löödud väravate arv. Wighti saare võistkond eelmiste mängude turniiril ei osalenud.

Esmakordselt mängudel osalevad naisjalgpallurid said alagrupivastasteks Ahvenamaa, Gotlandi, Jersey ja Gröönimaa. Nendest esimene on eelmiste mängude võitja.
Eelmistel mängudel kulla võitnud Saaremaa naisvõrkpallurid loositi ühte alagruppi Bermuuda, Rhodose, Ahvenamaa, Guernsey ja Hitra saarega. Samuti eelmistel mängudel kulla võitnud meesvõrkpallurid lähevad tiitlit kaitstes esmalt kokku Gröönimaa, Bermuuda, Jersey ja Gibraltariga.
Saarte mängud avatakse 27. juunil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)