FC Kuressaare kaotas 1 : 6

Laupäevane Eesti jalgpalli meistriliiga teise ringi avakohtumine oli saarlastele nagu õudusunenägu. Nõmme Kalju, kellele kodus kaotati vaid 1 : 2, näitas koduväljakul oma tõelist sisu ning tagus saarlaste puuri palle täis.

Kuressaare vaevles kaotatud mängus koosseisuprobleemidega kaitseliinis. Mängukeeldu kandis Märt Kluge ja eemale jäid Jaanis Kriska ning Kalle Lepp.

Olgugi et Kalju läks juhtima juba teisel minutil, suutis Kure veerand tunni pärast Reijo Kuusiku väravast seisu viigistada. See oli ka kõik. Nõmmekad tabasid viie minuti jooksul kolm korda ning poolajavileks oli seis 4 : 1 ja mäng tehtud. Teisel poolajal lisas Kalju veel kaks väravat. Soccernet.ee andmetel oleks võinud mänguseis olla veelgi suurem, sest võõrustajad tegid saarlaste värava all seda, mida tahtsid.

“Vastane oli kindlasti kõrgema klassiga, aga see ei vabanda meie mängu välja. Meie trump peab olema meeskonnamäng, täna see ei töötanud,” nentis Važinski “me mängime meistriliigas, nii et iga mäng on raske. Oluline on igast mängust õppust võtta ja vigu parandada.”

Tabeliseisu suur kaotus Kaljule ei muutnud, Kuressaare asub ikka seitsmendal kohal. Küll aga suurenes koht kõrgemal paikneva Kalju edu saarlaste ees nüüd juba kaheksale punktile. Lähimal jälitajal, Paidel, on punkt vähem kui saarlastel.

Järgmisel laupäeval võõrustab Kuressaare koduväljakul Tammekat, kes on oma ainsa võidu sel hooajal on saanud just saarlasi alistades.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)