Avaregatt tõi kaasa hulgaliselt katkestamisi

Saaremaa Merispordi Seltsi hooaja avaregatil, Heiti Rebase mälestusregatil käis võistluse lõpetamine mitmele jahile üle jõu. Puhanguti 16–17 meetrit sekundis puhunud tuule tõttu katkestas kuus jahti 11 alustanust.

Kiireim oli sel aastal Lote, kellele järgnesid Zoo, Centaur, Katariina Jee, Sophia ja Karina. Finišisse ei jõudnud Cassandra, Ene, Maris, Kadri ja Sinilind.

Järgmise regatina sõidetakse kahe nädala pärast Allirahu regatt.
Heiti Rebase mälestusvõistlusi peavad ka noored purjetajad. Võistelda tuleb nii ujumises, jooksmises kui purjetamises. Pärast kahte esimest ala juhib Hardo Niit Mihkel Šesterikovi ja Aleksander Muru ees. Tugeva tuule tõttu jäeti purjetamine ära ning Optimist-klassi võistlussõidud toimuvad kolmapäeval, 13. mail.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)