Orissaares oli juba seitsmes kandlepäev

Pärast Orissaare kultuurimaja juubelipidustusi, on hea võtta aeg maha ja kuulata-mängida Eesti rahvapilli kannelt.

Juba seitsmendat korda sai Õie Pärteli eestvedamisel teoks Orissaare kandlepäev. Osalejaid oli kahes õpitoas parasjagu, nii et õpetajad Irja Aardam väikekandle õpitoas ja Õie Pärtel rahvakandle õpitoas said mahti igaühega tegeleda.

Kanneldajaid oli nii oskajaid kui ka esmakordselt pilli süllevõtjaid. Õppimine läks hoogsalt, lausa nii, et kontserdil esinesid õpitubades osalejad juba kahe uue ansambliga: Orissaare VII kandlepäeva väikekandleansambel ja Orissaare VII kandlepäeva rahvakandle ansambel.

Kontserdil esinesid veel Orissaare muusikakooli kandleansambel ja solistid, Leisi noored kandlemängijad, Inspira kandlemängija Gert Simso, Irja ja Mart Aardam ning Tiina Oks.

Anu Viljaste
Orissaare kultuuri-
maja juhataja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)