Aarne Saluveer kiitis “Laululahingu” saates Saaremaa lapsi

Laupäeval eetris olnud “Laululahingu” saates kiitis žürii liige Aarne Saluveer Saaremaa lapsi: “Saaremaa näitas klassi omaette, see oli suurepärane, mis seal toimus. Suurepärane!”

Laupäeval hindasid ÜhesHingamise lastekooride liigijuht Saluveer ja mudilaskooride liigijuht Kadri Hunt Kuressaare kultuurikeskuses laste- ja mudilaskooride valmisolekut laulupeoks. Kohal oli ka Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA juhataja Aet Maatee.

“Väga said kiita meie tublid Saaremaa ühisgümnaasiumi ja Leisi keskkooli mudilaskoorid,” ütles laulu- ja tantsupeo Saaremaa kuraator Valve Heiberg, täpsustades, et mudilaskooridest on need koorid ka ainsad laulupeole pürgijad.

Lastekoore pürib laulupeole kuus: Kärla põhikooli lastekoor, Leisi keskkooli lastekoor, SÜG-i lastekoor Kressendo, Kuressaare gümnaasiumi lastekoor Vocaliisa, Valjala põhikooli lastekoor ja Orissaare gümnaasiumi lastekoor Orissaare Sirtsud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)