Lühidalt spordist

PURJETAMINE: Kuressaare linnavalitsus ja Saare maavalitsus tänasid reedel pidulikult Zoom8 klassis purjetamise EM pronksi võitnud Aksel Artust. Maavalitsuselt sai noormees meeneks Lennart Merist jutustava raamatu ning linnavalitsus premeeris Artust 2000 krooniga.

KERGEJÕUSTIK: USA-s Arkansase ülikoolis õppiv Marek Niit osales ülikooli meeskonnaga Philadelphias toimunud riigi vanimal kergejõustikuvõistlusel. Kombineeritud teatejooksus läbis Niit oma vahetuses 400 meetrit ajaga 47.4. Arkansase meeskond lõpetas jooksu, kus võistlejad läbisid 200, 200, 400 ja 800 meetrit, seitsmenda kohaga.

MAADLUS: Suure-Jaanis toimunud Eesti kadettide meistrivõistlustel vabamaadluses sai kehakaalus kuni 63 kilo pronksi Saaremaa raskejõustiku klubi maadleja Mihkel Mägi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)