Jalgratturid jätkavad medalikursil

Jätkuna eelmisel nädalal edukalt sõidetud Kuressaare tänavasõidule näitasid JK Viiking sõitjad head minekut ka laupäevasel Pärnu tänavasõidul, mis oli ühtlasi ka Eesti kriteeriumisõidu MV teine etapp.

Poiste M12 klassis kordas Kuressaare esikohta Karl-Patrick Lauk, kolmanda kohaga tõi teise poodiumikoha Hans-Olavi Vaher.
Kuni 14-aastaste poiste hulgas sai teise koha Steven Kalf, kaks aastat vanemate noormeeste hulgas oli Saaremaa klubi sõitjatest parim neljandaks tulnud Mihkel Räim. Juuniorite hulgas oli teine Viikingi esindaja Jörgen Matt.

Kuressaares M-eliit klassis võidutsenud Indrek Rannama Pärnus esikohta kaitsta ei suutnud ning alla tuli vanduda vaid Jaan Kirsipuule. U-23 arvestuses saavutas Rigo Räim neljanda koha. Sama tulemuse sõitis Jüri Suluste välja seeniorite klassis.

Pärast kahte Eesti MV etappi juhib M-eliit klassis kindlalt Indrek Rannama. Saarlaste juhtimisel kulgeb ka M-12 klass, kus esimene on Karl-Patrick Lauk ja teine Hans-Olavi Vaher. Steven Kalf jagab esikohta M-14 vanuseklassis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)