FC Kuressaare kaotas tabeli punasele laternale

Eesti jalgpalli meistriliiga kaheksandas voorus tabeli viimaselt Tartu Tammekalt kolme võidupunkti võtma läinud FC Kuressaare pidi laupäeval tagasi tulema tühjade kätega. Tartlased avasid oma selleaastase punktiarve ning alistasid saarlased 2 : 0.

FC Kuressaare vastu, kes ise on sel hooajal mitut favoriiti üllatanud, skoorisid tartlased esimest korda 24. minutil, kui vastase väravasse lennutas palli Kaarel Kiidron. Teise värava lisas Reio Laabus mängu esimesel üleaja minutil.

FC Kuressaare peatreener Jan Važinski ütles soccernet.ee vahendusel, et viik oli olnud reaalne. “Vastased olid võrdsed, aga Tammeka oli täna tublim, sest neil oli korralik häälestus,” nentis Važinski. Kuressaare puurilukk Roland Kütt lisas, et tegu oli väga valusa kaotusega.

Kuressaare kukkus laupäevase kaotusega tabelis seitsmendale kohale, lastes endast mööda oma järgmise vastase Nõmme Kalju, kellega kohtutakse tuleval laupäeval Kuressaares.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)