Täna toimub Peter Iretoni motivatsioonitreening

Täna viib Tallinna tehnikaülikooli Kuressaare kolledžis läbi tasuta motivatsioonitreeningu Peter Ireton Iirimaalt, kes on suur Saaremaa sõber, heategevusorganisatsiooni juht ning pälvinud 2008. aastal Iirimaal heategija tiitli.

Viimased kakskümmend aastat on Peter Ireton olnud pühendunud heategevusorganisatsioonile Bothar, mille eesmärk on luua arengumaade inimestele võimalusi loomakasvatusega tegelemiseks. Selleks antakse vaestele peredele oskusteavet, vahendeid ja üks kariloom.

Viimasel ajal on Ireton olnud aga üha enam huvitatud oma ettevõtluskogemuste jagamisest ning töötab välja motiveerivate kõnede programmi ettevõtjatele. Tema põhisõnum on, et traditsioonilised ettevõtte juhtimise meetodid, kus juht otsustab ja alluvad vaid kuuletuvad, ei too enam edu, vaid tuleb selgitada ja innustada kõiki kollektiiviliikmeid kaasa rääkima. “Vastused küsimustele tulevad sekretärilt või sellelt inimeselt, kes kohvi toob, mitte alati ülemustelt,” tõi ta näiteks.

Iretoni sõnul on tema pakutavad võtted kõik väga lihtsad ning tulenevad suuresti tema oma kogemustest, aga ka teiste edukate juhtide õpetustest. Näiteks peab ta üheks suuremaks veaks ettevõtetes inimeste kartust eksida. See hoiab inimesi tagasi tegutsemast. Ka kaasneb eksimise kartusega tihtipeale süüdlaste otsimine, mis ei vii samuti kuhugi.

TTÜ Kuressaare kolledžis räägibki ta sellest, kuidas ettevõtja peale oma töötajate vahel ka kliente võiks kuulata, kuidas aidata töötajail end ületada, võita tagasi vanu ja leida uusi kliente ning ületada klientide ootusi. Loeng on tasuta ning oodatud on kõik, kes ruumi ära mahuvad. Loeng algab kell 10 ja kestab kella 14-ni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)