Juhtkiri: Nautigem kevadet! (7)

Juhtkiri: Nautigem kevadet!

 

Ilus kevad on käes, päike paistab, ööpäevane temperatuur aina kerkib pügalhaaval. Pungad on paisumas, rohulibleke tärkamas, lill õide puhkemas ja põllumees külvitööl.

Miks te sellest kirjutate, kah teema, põlastab nüüd mõni. Aga kirjutame ikka, trotsist, sest meie valmiskampaaniast tiine meedia ei suuda ju muule enam tähelepanu pööratagi kui majandusraskustele. Kirjutagu ajaleht millest tahes, ikka leiab mõni kommentaator, et oled kellegi hääletoru. Ühel ja samal päeval on meidki süüdistatud nii Keskerakonna kui Reformierakonna eestkõnelejaks olemises.

Sestap leiame, et ongi vaja rohkem kirjutada konnadest, hülgepojast, hättasattunud kiisu päästmisest või pääsukestest, kes kümnete kaupa taluõuele pesa teevad. Hea veel, et siis, kui me konnast kirjutasime, ei nimetatud meid jälle mõne erakonna eelistajaks, sest üle tee minev kärnkonn polnud erakonn.

Naudime kevadet, lõpetame norutamise, kirumise ja siltide kleepimise. Elu on vahel küll veidi raske, ometi on selles ilusat rohkem!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)