Ennustusvõistluse liider jätkab heas tempos

Oma Saare vormel 1 ennustusvõistlusel kahe etapi järel liidripositsioonil olnud Oona Koplimäe suutis viimasel etapil koguda lähimate konkurentidega võrreldes parema punktisumma ning jätkab edetabeli tipus ühe enampunktiga.

Hiina etapil tõi kvalifikatsiooni kiireim, Sebastian Vettel ajaloolise esimese etapivõidu Red Bulli tiimile. Kahele esimesele järgnesid Button, Barrichello, Kovalainen, Hamilton, Glock ja Buemi.

Kiireima ringi sõitis seekord välja Barrichello, kelle peale oli panustanud ainult neli vormelihuvilist, neile tasuks kaks lisapunkti. Koguni viiekümnel talongil oli ära märgitud Button ning kiireimat ringi pakuti veel kaheksale piloodile.

Kolmeteist punktiga etapivõidu teeninud Toomas Heero saab auhinnaks söögi ja joogi Vana Konna pubis. Võtame võitjaga ühendust ning teatame, kuidas ta oma auhinna kätte saab.

Ka seekord liitusid meie võistlusega mõned uued ennustajad ning nüüd küündib osalejate arv pea sajani. Üksikud osalejad on ka kas lihtsalt unustanud või mingil muul põhjusel mõne etapi ennustamise juba vahele jätnud. Kuna punktivahed pole aga suured ja ennustusvõistlus on alles alguses, siis on praegu võiduvõimalusi veel kõigil osalejatel, ka neil, kes liituvad järgmisel etapil.

Järgmine osavõistlus toimub juba eeloleval nädalavahetusel ning osalejatel tuleb taas võimalikult täpselt ennustada kuue parema piloodi nimed ja kiireima ringi sõitja. Ennustused palume ära tuua hiljemalt 25. aprilli õhtuks paberil kas Oma Saare toimetusse, lasta ukse kõrval olevasse postkasti, saata aadressil Tallinna tn 9, 93818 Kuressaare või siis elektronposti aadressil sport@omasaar.ee .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)