Noored ujujad võitsid medaleid

Möödunud nädalavahetusel tuli Saaremaa noortel ujujatel Nõmme ujulas Eesti ujumisliidu noorte tsoonivõistlustel mõõtu võtta Tallinna suurte klubide ning Keila, Kose, Viimsi, Maardu jt klubide ujujatega. Rõõmustavad kaks pronksmedalit: Priit Aavikule riputati medal kaela 200 m seliliujumise eest. 100 m liblikujumises oli Priit viies.

 Esmakordselt nendel võistlustel noorimas vanusegrupis võistelnud Kert Mandel suutis end medalile ujuda 100 m kompleksujumises, 50 m seliliujumises oli ta seitsmes.

Tubli oli ka kahe isikliku rekordiga Tauri Põldema, kes 50 m seliliujumises jäi kuuendaks ja 100 m kompleksujumises üheksandaks. Juuni algul toimuvad finaalvõistlused Keilas, kuhu pääseb üle vabariigi igalt alalt 16 parimat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)