Kuressaare jalgpallinaised langesid varaste ohvriks

Pühapäeval Pärnus sealse klubiga meistriliigas mänginud FC Kuressaare naiskonna liikmed said peale 0 : 9 kaotatud mängu veel ühe halva üllatuse osaliseks. Nimelt olid Pärnu ühisgümnaasiumi staadioni riietusruumi külastanud pikanäpumehed ning kergendanud mängijate rahakotte 2000 krooni võrra. Varaste saagiks langes peatreener Miko Puparti ja kahe mängija vara.

“Raha läks kaduma nendest kottidest, mis esimestena ette jäid,” ütles Kuressaare naiskonna juhendaja Miko Pupart Pärnu Postimehele. Kedagi süüdistama Pupart ei hakanud, kuigi riietusruumi uks oli lukustamata. Varaste ohvriks langenud tegid politseile avalduse. Esialgu hüvitab treenerile ja mängijatele tekitatud kahju klubi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 8 korda, sh täna 1)