Semiir loobus Koolitantsu finaalkontserdist (1)

Läinud nädalavahetusel Pärnus toimunud Koolitantsu festivali finaalkontserdile pääses ka tantsukooli Semiir vanema rühma üks tants, kuid Pärnusse sõidust loobuti oma eelseisva 10. sünnipäeva ettevalmistuste tõttu.

Semiiri juht Iiri Roomets ütles Oma Saarele, et loobumise põhjus oli ajapuudus, kuna praegu käib kibekiire ettevalmistus 30. mail toimuvaks tantsukooli 10. aastapäeva kontserdiks.

“Kuna kontserdil esinevad ka Semiiri endised tantsijad, kes praegu mandril elavad, tuleb proove teha just nädalavahetustel,” rääkis Roomets, lisades, et kõrvalteguriks Koolitantsu lõppkontserdist loobumisel sai ka see, et võistlusi, kus osaletakse, on peaaegu igal nädalavahetusel, samuti tuleb vaesel ajal hakata rohkem raha lugema.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 54 korda, sh täna 1)