Saialaat keskendub emadepäevale

Sakla külaarengu seltsi kolmandat korda korraldatav saialaat on tänavu pühendatud emadepäevale, kuna sooja saia ja leiva lõhn meenutab eelkõige ema.

“Lisaks laadale on plaanis korraldada fotokonkurss “Naine” ja üles seada näitus “Pulmakleit läbi aastate”, sinna juurde kuuluvad ka pulmapildid ja kutsed. Külastada saab kolhoosiaja näitust seltsimajas ja Lembit Kadariku raadiomuuseumi,” rääkis Agnessa Sepp Sakla külaarengu seltsist.

Saialaat toimub 9. mail ning oma osalemissoovist laadal palutakse teada anda Sakla külaarengu seltsile e-posti aadressil saklaselts@hot.ee või telefoninumbritel 53 462 102, 45 95 825. Laadal on kohal Saare Leib ja Karja Pagar, müüakse värsket kala, käsitööd ja taimi. Avatud on ka kohvik.

Sama päeva õhtul kell 20 toimub seltsimajas pirukapidu. Meelt lahutavad Orissaare kultuurimaja näitlejad Jüri Tuuliku teatritükiga “Jonn” Ellen Teemuse juhtimisel. Tantsuks mängib Mihkel Mereäär.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)