Orissaare gümnaasium võitis laureaaditiitli

Orissaare gümnaasium võitis laureaaditiitli

 

Sel nädalavahetusel võitsid Orissaare gümnaasiumi õpilased üleriigilisel kooliteatrite festivalil laureaaditiitli ning meeldejääva osatäitmise eest pälvis näitlejapreemia Merily Porovart. Orissaare gümnaasiumi põhikooliealised noored esinesid etendusega Andrus Kivirähk / Mati Unt “Uljas neitsi”.

Peaosa mängis preemia võitnud Merily Porovart ning kokku osales trupis kaheksa last. “Festivali õhkkond oli väga sõbralik,” kiitis huvijuht Mare Noot, lisades, et žürii esimees Toomas Lõhmuste kiitis nende etteastet väga ja rõhutas, et nad olid lavastuse tema jaoks väga meeldivaks teinud. “Publiku reaktsioon oli samuti vägev,” rõõmustas Noot.

Kooliteater 2009 keskastme festival toimus 17.–19. aprillil Kärdlas ning vabariiklikul kooliteatrite festivalil osalesid kõigi maakondade parimad põhikooliealiste kooliteatrite trupid. Peavõit läks tänavu Narvale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 67 korda, sh täna 1)