Kuressaare punktiseeria sai lõpu

Kuressaare punktiseeria sai lõpu

FC Kuressaare väravavaht Roland Kütt pidi võrgust välja noppima kolm palli.

Eesti jalgpalli meistriliigas pidi üle pika aja kaotuse vastu võtma FC Kuressaare, kes liiga seitsmenda vooru kohtumises esimesel kodusel muruväljakumängul jäi 0 : 3 alla Viljandi Tulevikule.

Tugevas ja lõikavalt külmas tuules toimunud mäng algas pigem saarlaste survega, kuid siiski suutsid mulgid 20. minutil Jevdokimovi väravast 1 : 0 juhtima minna. Esimese poolaja lõpp kuulus jällegi saarlastele, kes oma ülekaalu kuidagi väravaks ei suutnud vormistada.

Saarlaste kerge survega algas ka teine poolaeg, kuid vastased mängisid kontrarünnakutega saarlased üle ning Jüri Jevdokimov lõi juba teist korda palli FC Kuressaare väravavõrku. Olgugi et Kuressaarel oli mängu lõpuveerandil mitu nurgalööki ning audi sisseviset vastaste värava all, lisas Tuleviku mängija Janar Toomet kuus minutit enne lõppu veel ühe värava ning lõpuvile tuli seisul 0 : 3.

Vaatamata tulemusele Kuressaare peatreener Jan Važinski meeskonda ei laitnud: “Mitte väga kehva mänguga siiski kehv tulemus.”
Mulkide peatreener Marko Lelov ütles, et täna olid nemad väravalöömises veidi osavamad.

Kuressaare asub nüüd tabelis kaheksa punktiga kuuendal koha, lähim jälitaja Nõmme Kalju on punkti kaugusel. Tulevik asub Kuressaarest aste kõrgemal ning võiduga käristas vahe kolmpunktiliseks. Meistriliigat juhib täiseduga Tallinna Levadia.

Järgmises mängus kohtub Kuressaare seni ainsana võiduta püsiva Tartu Tammekaga, kelle vastu minnakse kindla võidusooviga. “See peab olema kindel kolmepunktimäng,” ei jätnud saarlaste kapten Martti Pukk mingit teistsugust mõtlemisvõimalust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)