Esimesed kolm kuud: saarlased joovad ja teevad kurja vähem (1)

Vaatamata majanduslangusele, mis ennustas kuritegude kasvu, on kuritegevus selle aasta esimese kolme kuuga Saare maakonnas hoopis vähenenud ja politsei andmetel on tunduvalt vähenenud ka elanike alkoholitarbimine.

“Hirm oli suurem, aga tegelikkus näitab seda, et kuritegevus on vähenenud, ja selleks on politseinikud ka vaeva näinud,” kinnitas eile maakonna politsei töötulemused üle vaadanud Lääne politseiprefekt Priit Suve. Ta lisas, et üks väga positiivne näide on see, et inimesed joovad vähem.

“Alkohol ja õigusrikkumised on ju omavahel väga tihedas seoses,” tõdes Suve, kelle sõnul on tänu sellele, et joomist vähem ja alkoholiseaduse rikkumiste arv oluliselt vähenenud, ka üldine pilt parem ning vägivalda, vargusi ja õnnetusi vähem. “See tegelikult tähendab ju seda, et meil kõigil on turvalisem elada,” rõõmustas Suve.

Prefekti arvates on riik õigesti käitunud, et turvalisuse pealt kokku ei hoidnud, ning tema sõnul näitavad ka tulemused, et see oli õige otsus. “Politsei teeb tööd jätkuvalt kogu jõust ja täie raha eest ning turvalisuse heaks,” kinnitas Priit Suve.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)