Vormel 1 ennustusvõistlusel võidutsevad naised

Oma Saare vormel 1 ennustusvõistlusel on selja taga kaks etappi ning kuigi autosport peaks meeste pärusmaa olema, kipub tulemuste ennustamine naistel märgatavalt paremini välja tulema. Hetke seisuga hoiab kahe enampunktiga liidripositsiooni Oona Koplimäe ning lisaks temale kuulub esikümnesse veel viis õrnema soo esindajat.

Tänavune vormel 1 hooaeg on alanud paljutõotavalt, kuid põnevad sõidud on ära nullinud mitmed protestid. Hooaja avaetapi lõppjärjestust on korduvalt muudetud ning see sundis ka meie ennustusvõistluse tulemusi ümber hindama. Hetkel ametlikult kehtiv Austraalia-etapi esikaheksa on järgmine: Button, Barrichello, Trulli, Glock, Alonso, Rosberg, Buemi ja Bourdais.

Üldiselt Hamiltoni diskvalifitseerimine ja Trullile kolmanda koha ennistamine suuri muutusi ennustusvõistluse tabelis ei teinud, sest inglase eest saadi eelnevalt vähe punkte ning itaallase kolmanda koha oli ära märkinud vaid üks ennustaja. Ennustusvõistluse avaetapi võitja Kaido Maripuu ennustuses õnneks Hamiltoni mainitud ei olnud ning selles osas ei muutu midagi.

Sama põnevalt jätkus vormelikihutamine Malaisias, kus üha tugevnev vihm tekitas kaose ja sundis võistluse lõpetama. Sel hetkel olnud järjestus kujuneski selle etapi lõppjärjestuseks: 1. Button, 2. Heidfeld, 3. Glock, 4. Trulli, 5. Barrichello, 6. Webber, 7. Hamilton, 8. Rosberg.
Meie ennustusvõistluse lisaküsimuse – kiireim ring? – vastus oli Button, kelle oli õigesti ära märkinud 16 ennustajat. Kuid kiireimat ringi oli seekord pakutud tervelt 13 piloodile!

13 punktiga etapivõidu teeninud Heino Tammeaidile teatame, kus ja kuidas ta oma maitsva auhinna pubis Vana Konn kätte saab.
Suurt rõõmu tekitab fakt, et teisel etapil liitus Oma Saare ennustusvõistlusega 15 vormelihuvilist ning nüüd küündib osalejate arv üle üheksakümne. Kuna punktivahed pole suured ning ennustusvõistlus on alles algfaasis, siis on võiduvõimalused hetkel veel kõigil osalejatel, ka neil, kes liituvad kolmandal või neljandal etapil.

Järgmine võidukihutamine toimub juba eeloleval nädalavahetusel ning osalejatel tuleb taas võimalikult täpselt ennustada kuue parema piloodi nimi ja kiireima ringi sõitja. Ennustused palume ära tuua hiljemalt 18. aprilli õhtuks paberil kas Oma Saare toimetusse, lasta ukse kõrval olevasse postkasti, saata aadressil Tallinna tn 9, 93818 Kuressaare või siis elektronposti aadressil sport@omasaar.ee .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)