Kuivastu–Virtsu liinil muutub ohtlike veoste sõidugraafik

Ühe parvlaeva ajutine siirdumine teisele liinile muutis alates eilsest kaheks nädalaks Kuivastu–Virtsu liinil ohtlike veoste reiside graafikut.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul jäävad kuni 29. aprillini ära teisipäevased ja kolmapäevased ohtlike veoste reisid ning veod toimuvad vaid esmaspäeval ja neljapäeval väljumisega kell 10 Kuivastu sadamast ja kell 21 Virtsust. Virtsust toimuvatele väljumistele võetakse tavasõidukeid tema sõnul piiratud arvul.

Hiiuväin palub reisijatel seetõttu kahe nädala jooksul ohtlike veoste väljumisi vältida ja valida sõiduks kas eelnev või järgnev reis. Samuti palub ettevõte tema sõnul mõistvat suhtumist ohtlike veoste vedajailt.

Reisigraafiku muudatused on tingitud parvlaeva Harilaid ajutisest siirdumisest Triigi-Sõru liinile. Saaremaa ja mandri vahelist liini teenindavad sel ajal parvlaevad Regula ja Ofelia.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)