Juhtkiri: Lapsed, sööma! (17)

Juhtkiri: Lapsed, sööma!

 

Anonüümne kaebaja arvab, et koolitoit ei sünni süüa. Miks anonüümne? Iga selline kaebus peaks kohe kaasa tooma ka ametliku reageeringu, ehk siis samal päeval kui pretensioon esitatakse, tuleb kontrollida.

Alla 10 krooni maksev toiduportsjon ei saagi olla midagi erilist. Küll aga toitev ja maitsev. Ent tagada seda, et kõik nelisada inimest pakutava söögiga iga päev rahul oleksid, on vist võimatu.

Koolisöökla peab toime tulema napi raha, erinevate nõudmiste ja maitsetega. Raske töö vist, kokkadel tuleb lausa imet teha. Võib-olla on mõni tänastest kokkadest ise käinud koolis veel sel ajal, kui koolilõuna koosnes vaid viiekopikalisest saiast ja teest. Kui just endal kodust suitsulihatükki võileiva vahel kaasas polnud.

Loomulikult saab iga asja paremini teha, aga selleks peab olema tagasiside. Ikka normaalsel viisil. Anonüümne kaebekiri kõrgemalseisvale organile ei ole viis, mis lahenduse kaasa tooks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)