Orissaare ettevõtja avab Kuressaare–Tartu bussiliini (5)

Alates pühapäevast alustab uus kiirkaugbussiliin Tartu–Kuressaare–Tartu, mida teenindab Kalle Bussid OÜ.

19 reisijakohaga Iveco Daily buss väljub tööpäeviti ja pühapäeviti Kuressaarest kl 13.45, sõites marsruudil Kuressaare–Valjala–Orissaare–Liiva–Kuivastu–Virtsu sadam–Pärnu–Viljandi–Tartu bussijaam. Tartust väljub buss esmaspäevast laupäevani kl 5.45. Buss ei välju Kuressaarest laupäeval kl 13.45 ja Tartust pühapäeval kl 5.45.

13. aprillist kuni 14. maini lühendatakse teatud nädalapäevadel AS-i GoBus Saaremaa kaugliini nr 520 Kuressaare–Tartu. Tartusse välja sõidab vaid reedeti ja pühapäeviti kell 5.30 Kuressaarest väljuv buss. Ülejäänud nädalapäevadel sõidab buss vaid Kuressaarest Pärnuni liininumbri 521 all.

Väljumine 17.30 Tartust Kuressaare poole jääb samuti käiku vaid reedeti ja pühapäeviti. Ülejäänud nädalapäevadel lisandub kaugliin nr 521 Pärnu– Kuressaare, mis väljub Pärnust 13.30, sellele bussile on võimalik ümber istuda Pärnusse iga päev 13.10 saabuvalt Tartu–Viljandi–Pärnu bussilt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 170 korda, sh täna 1)