Leisi sarivargustes kahtlustatavad tabatud (4)

Politsei vahistas eelmisel nädalal kaks meest, keda on alust kahtlustada viimasel ajal Saaremaal, eriti Leisi vallas toime pandud vargustes.

“Vahistatud on kaks isikut, keda kahtlustatakse mitme varguse toimepanemises Saaremaal, sealhulgas Leisi vallas,” kinnitas Oma Saarele Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja, täpsustades, et kindlasti ei saa mehi kahtlustada kõikides Leisi vallas toime pandud vargustes.

Rohkem politsei juhtunut uurimise huvides kommenteerida ei saa.
Eelmisel nädalal pakkus üks varguse ohvriks langenud mees Kadi raadio ja Oma Saare vahendusel 5000 krooni suurust summat inimesele, kelle antud vihje abil vargad tabatakse. Raha pakkunud mehe sõnul ei tulnud talle aga telefoni teel ühtegi vihjet, sest politsei oli tema sõnul vahetult enne tema teadet vargad tabanud.

Sellel aastal on Leisi vallas vargil käidud rohkem kui kümnes majapidamises.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)