FC Kuressaare teenis viigipunkti

Kaks vooru järjest vaid võitusid tunnistanud FC Kuressaare pidi jalgpalli meistriliiga kuuendas voorus siiski leppima 1 : 1 viigiga Tallinna Kaleviga.
Kui muus olukorras oleks viik Kaleviga olnud hea tulemus, siis nüüd võis see veidi pettumust valmistada, seda enam, et Kuressaare mängija Märt Kluge ei suutnud realiseerida penaltit, mis oleks võinud saarlastele võidu tuua.

“Mängu eel ütlesime, et viik oleks täiesti okei tulemus, aga nagu ikka, siis isu kasvab söögi ajal,” vahendas klubi pressiteenistus FC Kuressaare peatreeneri Jan Važinski sõnu kohtumise lõppedes. “Kõik trumbid olid täna meie käes ega tulnud oodata vastaste kingitust, paraku ei suutnud me sellest kinni hakata.”

Saarlaste ainus värav sündis 29. minutil, kui Märt Kluge lõi Endrik Jägeri tsenderduse peaga väravasse.
Kalevlased suutsid väravaga vastata 64. minutil, kolm minutit varem oli tallinlaste väravavaht Hermanson tõrjunud Kluge penalti.

“Eks fännid kindlasti ootasid pärast kahte ilusat tulemust meilt jällegi võitu. Kuid vaatamata realiseerimata penaltile mingit allahindlust ei tehtud ja pretensioone mängijatele ei ole,” jäi peatreener siiski rahule. “Töö käib ja see andis oma esimesed viljad Sillamäe ja Flora vastu, kuid mängud Paide ja Kaleviga näitasid, et kuigi me võime iga satsiga mängida, siis ei ole ühtegi sellist meeskonda, kellega meil kindel eelis oleks.”

Kuuendas voorus sai juba teise kaotuse järjest eelmisel laupäeval saarlastele alla jäänud FC Flora. See ja teiste mängude tulemused tõstsid Kuressaare liigatabelis kuuendaks. Võrdsete punktidega on koht eespool Viljandi Tulevik, kes on ka saarlaste järgmise nädala vastane koduväljakul. Mängu olulisust tõstab see, et kohtumine kantakse üle ka telepildis kanalil TV4.

Arvestades ka teisi meistriliiga kuuendas voorus väljamängitud tulemusi, tõdes Jan Važinski, et tänavusel hooajal on vähemalt alguse põhjal tegemist läbi aegade ühtseima ja huvitavaima kõrgliigaga. “Tulemusi on siiani väga raske ennustada ja arvan, et sensatsioonid on veel ees,” ütles peatreener.


JK Tallinna Kalev – FC Kuressaare 1 : 1 (0 : 1)

64. Mait Nõmme – 29. Märt Kluge
61. Märt Kluge ei realiseerinud penaltit, Janno Hermanson tõrjus.

FC Kuressaare: 1-Roland Kütt, 15-Urmas Rajaver, 5-Argo Aava, 4-Märt Kluge, 25-Sander Viira, 13-Aivo Laul, 18-Rene Aljas (90.+1 22-Taavi Azarov), 8-Kalle Lepp, 14-Endrik Jäger, 9-Martti Pukk (89. 3-Jaanis Kriska), 11-Reijo Kuusik (62. 2-Dmitri Skiperski)

Varus: 30-Gustav Kotkas, 26-Sander Laht, 23-Amor Luup, 2-Dmitri Skiperski, 22-Taavi Azarov, 3-Jaanis Kriska, 6-Pelle Pohlak.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)