Kallemäe kool noppis kultuurifestivalil võidu

Kallemäe kool saavutas tänavu Viljandis 21. korda toimunud Eesti eriolümpia kultuurifestivalil seitsme osalenud kooli võistkonna hulgas I koha. 31. märtsil toimunud festivali teema, mis oli ka eelneval teemakonkursil välja pakutud just Kallemäe kooli poolt, oli “Vaatamata kõigele olen ma õnnelik”.

“Ja leidsime, et tegelikult olemegi õnnelikud,” rääkis lapsi juhendanud Kallemäe kooli eesti keele ja kirjanduse õpetaja Signe Ratas, lisades, et võit tuli eelkõige tänu tõsisele meeskonnatööle.

Aino Perviku loo järgi kokku seatud nukunäidendi lavastas õpetaja Signe Ratas, muusika õpetas selgeks kooli muusikaõpetaja ja huvijuht Liivia Rifk, nukud valmistas üks lapsevanem Randvere tööhõivekeskusest ja kolleegid aitasid teha rekvisiite. Etenduses osalesid õpilased Priidu (hr Pole Hullu), Sander (hr Koba) ja Ketriin (jutustaja).

Festivali peakorraldaja, Eesti eriolümpia rahvuslik direktor Laive Poska ütles, et Kallemäe koolil oli väga vahva kava. Palju andis juurde see, et nad kasutasid just nukke, mis meenutasid neid “Pehmete ja karvaste” omi, ajades seejuures väga päevakohast juttu sellest, mis mure hingel, lausus Poska.

Võidu toonud etendust on võimalik näha 3. juunil toimuval kevadpeol, kuhu on oodatud kõik Kallemäe õpilaste lapsevanemad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)