Juhtkiri: Kodanikuühiskond toimima (6)

Juhtkiri: Kodanikuühiskond toimima

 

Pea iga päev kuuleme kusagilt kodanikuühiskonnast, iga kodaniku õigusest toimuvates protsessides kaasa rääkida, altpoolt tulevast initsiatiivist jne. Kuidas asi aga tegelikult toimib?

Valusatel teemadel kaasarääkimise vajadust näitab ka veebikülgedel ilmunud lehelugude kommenteerimine. Kui neid lugeda, siis tundub, et kõik kommenteerijad ei ole sugugi tühikargajad, tehakse palju asjalikke ettepanekuid ja avaldatakse oma seisukohti. Mitmel puhul oleks vaja arvamuse avaldajaga ühendust võtta, aga seda pole kahjuks võimalik teha.

Seetõttu kutsume üles ka kommentaariumis arvamusi avaldama oma nime all, lisades kontaktandmed. Asjalikke arvamusi võetakse kindlasti kuulda. See oleks üks viis kaasa lüüa kodanikuühiskonna tegemistes. Anonüümsetest arvamusavaldustest pole ju kellelgi kasu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)