Omandireform Kuressaares lõpusirgel (2)

Omandireform Kuressaares lõpusirgel

 

Lõputuna tundunud omandireform hakkab järjest enam näitama lõppemise märke. Seda isegi Saare maakonna kõige suuremas omavalitsuses Kuressaare linnas. Uudis, et linnavalitsus võttis selle teemaga seonduvalt vastu viimased õigusaktid, on tähelepanuväärne ja positiivne.

Kuipalju higi, verd ja pisaraid on omandireform inimestele põhjustanud, ei oska kokku arvata vist keegi. Tülli pöörasid naabrid, lähisugulased ja võhivõõradki, sest selle reformi keerukuse tõttu võis igaüks protsessi käigus leida just talle sobiva paragrahvi ja oma õigust nõuda.

Ka teistel omavalitsustel on aeg asjad lõpule viia. Pole mõtet hoida vallavalitsustes tööl ametnikke, kes ootavad nädalaid, enne kui keegi mingit asja ajama tuleb. Kes pole seni oma asju korda ajanud, jätab need ilmselgelt ka ajamata.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)