Tallinna–Kuressaare lennugraafikus muutus vaid ühe lennu aeg (2)

AS Estonian Air muutis veidi Tallinn–Kuressaare lendude graafikut, nihutades hilisemaks vaid ühe pühapäevase lennuaja.

“AS Estonian Air esitas eelmisel nädalal lennugraafiku muutmise ettepaneku. Võrreldes senisega on vaid pühapäevase lennu aega hilisemaks muudetud,” ütles Saare maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna nõunik Virge Pihel.

“Kuna muudatusettepanek põhineb inimeste küsitlemisel saadud andmetel (detsembris–jaanuaris täidetud ankeedid), siis esialgu ilmselt piirdume sellega.” Estonian Airi PR-direktori Ilona Eskelineni sõnul väljub pühapäevane lend nüüd vastavalt reisijate soovile hiljem: Tallinnast kell 17 ja Kuressaarest kell 18.05.

Eskelineni kinnitusel lähtub Estonian Air reisijate küsitluse tulemustest, mis viidi läbi lennukite pardal ja Saare maavalitsuse kodulehel. Vastas kokku 302 inimest.

“Enamiku küsitletute soovitud lennupäevad ja -ajad (hommik, lõuna, õhtu) ühtisid juba olemasoleva lennuplaaniga,” sõnas ta. “Lisaks sooviti lennata ka kolmapäeva hommikuti, millist lennuaega praegu graafikus ei ole, ja pühapäeva õhtuti (küsitluse korraldamise ajal väljusid lennud pühapäeval lõuna paiku).”

Ilona Eskelineni sõnul uuriti küsitluses ka seda, kas hommikused väljalennud võiksid olla varasemad, kuid selgus, et 55 protsenti vastanutest seda ei soovi. Tallinn–Kuressaare lennuliinil reisis veebruaris 889 reisijat, mis on 47,8% enam kui eelmise aasta veebruaris. Märtsis oli reisijaid 977 ehk 22,3 protsenti enam kui eelmise aasta märtsis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)