Politsei tabas mitu roolijoodikut

Kuressaare politseijaoskond alustas nädalat politseioperatsiooniga, mille käigus tabati kaks joobnud juhti ja neljal juhil tuvastati alkoholitarvitamise jääknähud.

Ühel juhul jäi sõidukijuht alkoholijoobes juhtimisega vahele teist korda ning neljal juhul esinesid juhil alkoholitarvitamise tunnused. “Politseioperatsiooni tulemus näitab, et politsei tööpõld on jätkuvalt lai.

Liikluses osaleb piisavalt palju isikuid, kes ei anna enesele aru, et võivad sõidukit purjuspäi juhtides põhjustada nende endi kaaskondsete invaliidistumist või ka hukkumist,” ütles Kuressaare politseijaoskonna vanemkomissar Aare Allik.

Mootorsõiduki joobes juhtimise karistatakse rahatrahviga kuni 18 000 krooni. Samuti võidakse ära võtta juhtimisõigus kolmest kuni üheksa kuuni. Saaremaa politseinikud on käesoleval aastal joobnud juhte liiklusest korduvalt kõrvaldanud ka tänu kaasliiklejate vihjetele.

Politsei palub jätkuvalt teatada liikluses toimepandud rikkumistest lühinumbril 110.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)