Metallivargad jäi tabamata

Kuressaare politseijaoskond lõpetas kriminaalmenetlused, millega uuriti Muhus Piiri külas ja Pihtla vallas Putla rabas toime pandud mitmesuguste metallesemete vargusi.

Aasta eest, 29. aprillil alustati varguse paragrahvi alusel kriminaalmenetlust, kuna paar päeva varem olid Putla raba töökoja territooriumilt minema viidud turbakoguja lindikilbid, T-130 lindikilbid, T-150 jõuvõtuvõlli reduktor ja DT-75B veotähik.

Eelmise aasta 22. augustil alustati kriminaalmenetlust põhjusel, et ajavahemikus 1. juuli kuni 22. august varastati Piiri külas aiaga piiramata töökojahoovist malmradiaatoreid, rootorvikatraam, hüdrosilinder, kaks reduktorit, kaks sõnnikulaotaja silda, euroaluste tõstmise käppade raam, kaks transportööriratast ja 1 m pikkune vinkelraud.

Kummagi kriminaalmenetlusega süüdlase isikut ei tuvastatud ja politseil puudub informatsioon, mille alusel oleks võimalik koguda lisatõendeid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)