Mart Mäekerist võib saada linnapeakandidaat (30)

Praegune Leisi vallavolikogu esimees ja endine vallavanem Mart Mäeker ei välista, et sügisestel valimistel kandideerib ta Keskerakonna kandidaadina Kuressaare linnapeaks.

Mäeker ütles Oma Saarele, et teemapüstitus on veidi enneaegne, kuid juhul kui erakond ettepaneku teeb, kaalub ta selle vastuvõtmist. Keskerakonna Saaremaa piirkonna juht Kalle Laanet tõdes, et Mäekeri võimalik kandidatuur on jutuks olnud, kuid on ka teistele variantidele mõeldud.

“Ei kinnita ega lükka ümber,” ütles Laanet Mäekeri kandidatuuri ülesseadmise kohta. Võimaluse, et ta ise linnapeaks kandideerib, lükkas Laanet siiski ümber, kuid jättis otsad lahtiseks. “Mine tea, mis tulevik toob, kuid esialgu pole kavas.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)