E-piletid võivad ära hoida jaanipäeva broneerimispaanika

Parvlaevaliinidel opereeriv Väinamere Liinid loodab, et internetipõhine eelisjärjekorra piletimüügisüsteem võtab maha iga-aastase jaanipäevaks piletite broneerimise paanika.

Internetis saab pileteid erinevalt varasematest aastatest osta kolm kuud ette ning juba on jaanipäeva paiku osa laevade eelispiletid välja müüdud. Enamikel praamidest on praegu välja müüdud siiski vaid kümnendik kuni veerand eelispiletitest.

“Varased planeerijad juba ostavad juunikuuks pileteid, kuid huvi ei ole kõrgendatud nagu varem,” ütles Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin. “Uue süsteemi peamine pluss on tühibroneeringute puudumine ja kõige ilmekamalt väljendubki see tippaegadeks broneerimisel ehk eelisjärjekorra piletite ostmisel.”

Nii ei tehta tema sõnul enam igaks juhuks broneeringuid nagu varem, sest piletid tuleb kohe välja osta. Reisijad tegutsevad seega läbimõeldumalt ning rahulikumalt ja nii on lootust, et eelisjärjekorra pileteid jätkub pikemaks ajaks.

“Klientide rahulikum käitumine viitab kindlasti ka sujuvamale teenusele ja aina lühematele järjekordadele sadamates, tekkinud on kindlustunne teenuse ja e-piletite süsteemi suhtes,” märkis Hiiuväin.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 9 korda, sh täna 1)