Päästekeskus hindas loominguvõistluse töid

Päästekeskus hindas loominguvõistluse töid

PARIM MEISTERDUS ALGKLASSIDE ARVESTUSES: Pihtla lasteaed-algkooli 8-aastase ÕPILASE Ida Johanna Loeli töö.

Üleeile valis žürii Kuressaare päästekeskuses välja maakondliku lasteloominguvõistluse paremad tööd, mis lähevad üleriigilisele konkursile Tallinna.

Tallinnas väljavalitud paremad tööd pääsevad Eesti-Armeenia ühistööna valmivasse kalendrisse. Lõppvooru jõudnud tööde autorid saavad päästeametilt auhinnad ja kutse päästeameti peadirektori vastuvõtule.
Kokku laekus võistlustöid 312, neist 262 joonistust, 14 meisterdust ja 36 kirjutist.

Noorima vanuserühma joonistustest valiti välja kolme Muhu lasteaia mudilase tööd, mille autorid olid 2,5-aastane Katarina Tikka, 4-a Susanna Sults ja 4-a Mikk Järva.

Algklasside arvestuses olid paremad joonistajad: 1. Laura-Maria Jõgi (Lümanda PK, 3. kl, juh Pille Jõgi); 2. Mart Laes (Kaarma kool, 3. kl, juh Daili Tuuling); 3. Mona Schiff (Kuressaare gümnaasium, 3. kl).

Põhikooli arvestuses osutusid paremateks joonistajateks: 1. Anni Luup (Kahtla LPK, 6. kl, juh H. Koel); 2. Johannes Rooso (Saaremaa ühisgümnaasium, 5 kl, juh Ü. Mägi); 3. Kaspar Mölder (SÜG, 6 kl, juh Ülle Mägi).

Paremad kirjutajad olid põhikooli arvestuses: 1. Hanna Aksalu (Kuressaare vanalinna kool, 5. kl, õp M. Aaslaid); 2. Svea Tarkin (KVK, 5. kl, õp M. Aaslaid / Ü. Mägi); 3. Erki Paju (KVK, 5. kl, õp M. Aaslaid / Ü. Mägi).

Algklasside arvestuses saavutas I koha 8-aastane Maris Arge (juh Valve Reede). Täiskasvanute arvestuses laekus ainus töö, mis ka edasi saadetakse – autor Katrin Kirs (39) Orissaarest.

Parim väike meisterdaja oli noorimas vanuserühmas Eric Toom Kuressaare V lasteaiast. Algklasside arvestuses saavutas 1. koha 8-a Ida Johanna Loel Pihtla lasteaed-algkoolist, II koha pälvis Orissaare gümnaasiumi õpilaste ühistöö. Põhikooli arvestuses osutus parimaks meisterdajaks Kristjan Tänav Kuressaare gümnaasiumist.

Konkursil osalenud töödest pannakse aprilli lõpus Kuressaare päästeametis üles näitus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 39 korda, sh täna 1)