Toomas Vara lahkus TV3 juhi kohalt

Ligi kaheksa aastat TV3 tegevdirektorina töötanud Toomas Vara lahkus kolmapäeval ametist.

Saaremaalt pärit Vara ütles, et tema lahkumisest skandaali või põnevust otsida ei maksa, kuigi see sattus ajale, kus majandusel läheb kehvasti ja inimesed hoiavad oma töökohtadest kinni. “Kui saad seda lubada ja kui sisetunne ütleb, et kümme aastat on piisav aeg, et teha ka midagi muud, tulekski seda teha,” lausus ta.

Vara lisas, et kuna suvi on tulekul ja kahe väikese lapse isana leiab ta ka kodust tegevust, pole ta uue töökoha asjus täpsemaid plaane veel teinud. Vara sai TV3 tegevdirektoriks 2001. aasta juunis, enne seda töötas ta telejaama müügiosakonna juhina.

Vara kohustused võttis kolmapäeval ajutiselt kuni uue tegevjuhi leidmiseni üle MTG Balti regiooni juht Kaspars Ozolins.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)