Projekt “Ole kaasas!” jõuab saarlasteni septembris

Sihtasutus Vaata Maailma, EMT, Elion ja Microlink alustasid inimeste infoühiskonda kaasamise projektiga “Ole kaasas!”, mille käigus jagatakse 100 000 inimesele tasuta arvutiõpetust, soodsa hinnaga arvuteid ja internetiühendust.

SA Vaata Maailma kommunikatsioonijuht Piret Aro ütles Oma Saarele, et esmajärjekorras viiakse internetikoolitused läbi Narvas, Pärnus, Viljandis ja Tallinnas, kuid sügisest jätkuvad need üle Eesti ning septembris jõuab koolitus ka Saaremaale.

Eilsel “Ole kaasas!” esimesel koolitusel sai 14 inimest nelja tunni jooksul arvuti- ja internetikasutamise algteadmisi. Lisaks algõppele pakutakse ka tasuta täiendkoolitust e-teenuste, ID-kaardi ja mobiil-ID kasutamise alal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)