Kuressaare uuendab haljastust (1)

Uue elemendina ilmuvad Kuressaare linnapilti ronitaimevõred, plaanis on ka istutada juurde 100 roosi ja paigaldada lilleampleid.

“Tahan katsetada, kuidas tulemus end õigustab, kuidas uuendus vastu võetakse ja kuidas taimed Kuressaare tuulte käes hakkama saavad,” rääkis Kuressaare linna heakorraspetsialist Katrin Reinhold plaanist paigaldada linna ronitaimevõred. “Võredel peaksid hakkama ronima metsviinapuud.”

Roose on Kuressaares plaanis istutada kahte kohta. “Kuhu täpsemalt, jätan siiski üllatuseks,” ütles Reinhold, mainides, et eelmisel aastal istutati 75 pinnakatteroosi Kitzbergi tänava nurgale. “Nii et tänavu lisanduvad 100 tükki ei olegi palju. Varsti peaks silm ära tabama, kuhu krookuseid on istutatud, sest lehed on juba nähtaval,” märkis ta.

15 lilleamplit lisandub Selveri ja Tamme poe vahelisele tänavalõigule.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)