Suurhans alustas aastat võiduga

Eelmisel hooajal viis korda maakonna odaviskerekordit parandanud ning selle 70 meetri joone alla viinud Sander Suurhans alustas hooaega Eesti pikkade heidete talvistel karikavõistlustel, kus sai esikoha. Siiski ei jäänud noormees sentimeetri võrra üle 63 meetri kandunud odakaarega rahule. “Ei saanud sellist plahvatust kätte,” märkis Suurhans.

Laupäeval Kohilas peetud võistlusel ei olnud Suurhansu sõnul tingimused just parimad. Võistluse algus venis ning mehed said viskesektorisse alles õhtupoolikul, kui ilm juba külm ja hämar. Suurhans kinnitas, et ainult selle taha hea tulemus ei jäänud. “Vorm oleks pidanud lubama paremat,” arvas Suurhans, kelle katsetest vaid kolm lendasid üle 60 m joone.
Teise koha saanud Magnus Kirti edestas Suurhans siiski rohkem kui kolme meetriga.

Teiste saarlastena olid võistlustules vennad Jako ja Tom Lindropid, kes samuti saavutasid medalikohad. Jako Lindrop oli juunioritest teine ning A klassis võistles Tom Lindrop üksi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)