Päästjate sõnum on positiivne

Päästjate sõnum on positiivne

 

Inimesed on hakanud oma vara eest järjest enam hoolt kandma. Raskete tagajärgedega õnnetused näitavad vähenemistendentsi, oluliselt on kahanenud ka seni suureks mureks olnud maastikupõlengute arv. Päästjate töökohad on spetsialistidega komplekteeritud, varustus on tasemel, seda täiendatakse pidevalt.

On ju hea uudis, kui järele mõelda. Kindlustunnet sisendav igatahes. Aga vanasõnagi ütleb, et kes aitab end ise, seda aitab ka jumal. Mida me saaksime veel ise ära teha, et tuleõnnetus muutukski harulduseks?

Kõigepealt tuleb olla ise hoolas. Suitsetamine ja lõkketegemine vales kohas on need, mis sageli õnnetusi põhjustavad. Kurjast on ka järelevalveta küttekolded, lagunenud elektriseadmed või tööriistade väär kasutamine.

Millal me lasime oma koduseid küttekoldeid viimati puhastada või pottsepal üle vaadata? Kui sage külaline meie kodudes mõni elektriala asjatundja? Kas magamistubades on suitsuandurid olemas ja kas nende patareid on töökorras? Leidub kodus ka mõni esmane tulekustutusvahend? Vastame neile küsimustele iseenda hüvanguks ja hea käekäigu huvides.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)