Maire Lodi asub tööle Euroopa Postiühenduses (2)

Maire Lodi asub tööle Euroopa Postiühenduses

ÄRASAATMISKOHT: Kui Maire Lodi lahkus Kuressaare postkontorist tööle Tallinna, pildistati teda ajalehe tarbeks sama postkasti juures. Ajalool on kombeks korduda.

Aastaid tagasi Kuressaare postkontorit juhtinud ning viimased kümme aastat Eesti Posti kvaliteedijuhina töötanud Maire Lodi hakkab uuest kuust koordineerima PostEurop’i liikmete tööd.

Maire Lodi sõnul panid talle ette kandideerida Põhjamaade postiettevõtted.
Euroopa Postioperaatorite Ühenduses saab Lodi ametikohaks operatsioonide juht, töö sisuks on PostEurop’i liikmesriikide koostöö koordineerimine üleeuroopalise postivõrgu ajakohastamisel, postiteenuste kvaliteedi parandamisel ning parima tegevusraamistiku loomisel.

Lodi sõnul hakkab ta töökoht olema Brüsselis, kuid kuna tegemist on paljude riikide töö koordineerimisega, nõuab tema ametikoht üsna palju ringisõitmist.

Lodi tunnistas, et kui algselt tundus kandideerimise mõte ebareaalne, siis nüüd, uuele töökohale juba kinnitatuna arvab ta, et suudab oma siinse töökogemusega Euroopa postikorralduses abiks olla. Seda enam, et palju tuleb tegeleda just kandidaat- ja uute liikmesriikidega. Lodi ütles, et siin on need muutused kõik läbi tehtud ning kogemused olemas.

Viimaseid päevi Eesti Postis töötades viibis Maire Lodi eile Kuressaares, et töötada hea teeninduse kuu raames üks päev tavalise postitöötajana. Nimelt on Eesti Postil kujunenud traditsioon, et juhtkond käib ühel päeval tegemas lihtsa postitöötaja tööd. Nõnda siis töötas Maire Lodi eile Kuressaares postiljonina. “See töö on fantastiline,” võttis Lodi kokku hommikuse postiringi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 142 korda, sh täna 1)