Kuressaarde tuleb Viljandist uus naistearst (3)

Kuressaare haiglas hakkab alates 1. aprillist günekoloogina tööle seni Viljandi haiglas sama ametit pidanud Merle Sissas.

“Ta on väga tubli tohter ja küllaltki kogenud spetsialist,” iseloomustas Kuressaare haigla juhatuse esimees Viktor Sarapuu haigla tulevast uut arsti, kes praegu töötab Viljandi haigla sünnitus- ja günekoloogiaosakonna vanemarstina.

Kuressaare haiglas on palgal kokku neli naistearsti: vanemarst Thea Rahumeel ja günekoloogid Maire Õun, Goar Kuldsaar ja Hilja Siinor. Aastakümneid Kuressaare haigla günekoloogina töötanud Hilja Siinori sõnul on tema oma töökoormust vähendanud veerandi koha peale.

“Mu tervis on praegu ajutiselt niisugune, et ei võimalda raskemaid töid teha,” rääkis Siinor. “Meie töös on operatsioonid ja see ei ole kerge, töökohal ma tervise kaotasin, aga tahan natukene ikkagi veel töötada päeviti.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 135 korda, sh täna 1)