Juhtkiri: Ametiühingud tõusul

Juhtkiri: Ametiühingud tõusul

 

Raskete aegade jätkudes tuleb teha üha raskemaid valikuid. Kokku hoida püütakse ka sealt, kust kokku hoida pole võimalik. Tööandjad on raskustes, sest kärbi, mis sa kärbid, puudu jääb ikkagi.

Ametiühingud ei ole Eestis seni väga populaarsed olnud, sest olukorras, kus sajad töökohad ootasid täitmist, oli kerge mistahes konflikti puhul tööandjaga mütsi kergitada ja uude ametisse marssida. Täna, kus aga sajad töötud ukse taga ootamas, ei ole seda teha enam võimalik.

Kindlasti leidub tööandjaid, kes töötajaid üle püüavad kavaldada, olgu siis tegemist palkade vähendamise või koondamisega. Ametiühinguliikumine kogub üha enam populaarsust. Soovime kõigile neile, kes ametiühinguga liituvad, edu oma tööalaste õiguste kaitsmisel!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)