Lutipudel viis Egiptusesse

Detsembris pisitütar Martale Selveri apteegist lutipudeli ostmine viis Leisi valla noore ema Marika Lõhmuse nädalaks Egiptusesse.

“Ega ma loositšekki täites üldse teadnud, et sellega mingi reis võimalik võita on,” rääkis Marika Oma Saarele. “Tulin lapsega linna ning unustasin lutipudeli koju, nii tuligi häda sunnil apteeki minna.” Nüüd, kus auhinnareisil käidud, soovitab õnnelik naine kõigil õnne proovida ja kampaaniates osaleda – kui ei proovi, pole ka võiduvõimalust.

Noor ema, kes on pühendunud tütrekese kasvatamisele, polnud varem kaugemale reisile saanud. “Soomes, jah, olen kooli ajal käinud,” märkis ta. Egiptuses veedetud nädal jääb talle aga kauaks meelde. Kõik, nii hotell kui ekskursioonid, oli väga hästi korraldatud, kiitis ta. Erilise mulje jätsid Marikale selge sinine Punane meri ning püramiidid. “Sooja oli seal 26–28 kraadi, veetemperatuur aga 24–25 kraadi,” rääkis ta.

Egiptuse reisi pani välja erakliinik Hanvar. Lisaks soojamaareisile loositi Kadi raadios välja ka kolm 500-kroonist kinkekaarti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)