Lugeja kiri: Saaremaa genealoogide tegemisi

EGeS-i Saaremaa osakonna koosolek toimus 7. märtsil Saaremaa keskraamatukogu videosaalis. Räägiti suguvõsa uurimisest perekonnaajaloo digitaalsete allikate kaudu (www.eha.ee/saaga) . Saagast andis põhjaliku ülevaate Ülar Jürviste, kes koostab ka EGeS-i Saaremaa osakonna kodulehekülge www.genealoogia.ee/saaremaa .

Lisaks said kokkutulnud põgusalt informatsiooni 4. aprillil Kuressaare päevakeskuses toimuvast Pöide ja Jaani kihelkonna päevast ning 23. mail Valjala-maile suunduva ekskursiooni kohta. Ekskursioonist osavõtu tasu on 150 krooni, mis tuleb hiljemalt aprilli algul ära maksta, kuna vabadele kohtadele võtame lisahuvilisi.

Kuna oli saabumas naistepäev, siis tegid osakonna mehed väga meeldiva liigutuse ja kinkisid kõigile naissoo esindajatele kauni roosi. Tänutäheks selle meelespidamise eest kutsusid daamid juhatuseliikmed tassile kohvile Bruno kohvikus.

EGeS-i Saaremaa osakonna liikmeteks astusid Pille Tang ja Külli Mölder.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)